Dunakiliti környéki szállások, programok, látnivalók

útiterveim Belépés
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném

Sári Csárda

  • Sári Csárda, Dunakiliti

  • Sári Csárda, Dunakiliti (2.kép)

  • Sári Csárda, Dunakiliti (3.kép)

Elérhetőségi adatok
Dunakiliti, Csölösztői u.3. - térkép
+36 - 96 / 671 - 478
info@saricsarda.hu
Ismeri a szolgáltatást?
Írjon értékelést

A hét minden napján nyitva tartó, ízig-vérig magyaros, nádfedeles Sári Csárda múlt századot idéző berendezéssel, házias ízekkel várja a gasztronómia szerelmeseit.
Nyáron a 250 fő befogadására alkalmas Duna parti teraszunkon kemencében sütött finomságokkal, szabad tűzön főtt bográcsos ételekkel várjuk Önöket, melyekhez kitűnő minőségű pálinkáinkat és a magyar borvidékek kiváló borait ajánljuk! A csárda kiválóan alkalmas családi rendezvények, esküvők, bankettek lebonyolítására.

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami jó a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet . Ennek a szívében közvetlen a Duna–parton fekvő Sári csárda egy igazi ékszer a magyar gasztronómiát kedvelők körében. Számunkra az első és egyik legfontosabb, hogy a gyerekek biztonságban és jól érezzék magukat!

A vendégeink programjának vagy az étkezések befejezésének érdekes és izgalmas részét képezi az állatsimogató - benne számos ritkaságnak számító állattal, többek között mini ló, kameruni törpekecske, juh és természetesen a baromfiudvar lakói - Noel bárkája elnevezéssel.

Ezen kívül kicsik és nagyok külön örömére udvarunkon az állatsimogató mellett hatalmas játszótér várja a gyermekeket.

A Sári Csárda parkját az épület elzárja a forgalomtól, így a hatalmas játszótéren kedvükre szaladgálhatnak a lurkók. A kert pompás színteret biztosít a játéknak, egész évben kalandok várják az örökmozgókat!

Mikor? Télen nyitva: Hétfő-Vasárnap 11:00-22:00

Lefoglalom

Diamant Hotel,Szigetköz **** superior Conference,Spa & Family Resort

Dunakiliti , Csölösztői u. 1.

A Diamant Hotel, Szigetköz****, Dunakilitin található, rendkívül kedvező elhelyezkedésének és Duna-parti fekvésének köszönhetően a... Bővebben

útitervbe

Szolgáltatásaink

akadálymentes , asztalfoglalási lehetőség , élő zene , étel elvitelre , gyerekmenü , ingyenes parkolás , ingyenes WIFI , kerthelyiség , légkondícionált helyiség , parkolási lehetőség , rendezvényhelyszín , szabadtéri , széles borválaszték , WIFI , zártkörű rendezvény lehetősége ,

Értékelések  Írjon értékelést

A megye további kiemelt ajánlatai

Nézz körül máshol is

 
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy biztosítsa a legjobb felhasználói élményt. Rendben